020 81 008 79

King Housing

King Housing specialiseert zich in het vinden van een perfecte match tussen woning en huurder.

Onze klanten zijn verhuurders die op zoek zijn naar geschikte huurders. Daarnaast zijn we ook actief voor diverse multinationals die werknemers en/of cliënten voor korte of langere periode willen huisvesten. Onze expertise, persoonlijke begeleiding en betrokkenheid,  betrouwbaarheid en enthousiasme zijn leidend voor ons succes.

VERHUURDERS

Met King Housing verhuur je je woning snel en gemakkelijk!

VOOR VERHUURDERS

Belangrijk voor verhuurders is een snelle en zorgeloze verhuur aan een betrouwbare partij. Daarom werken we graag samen met diverse relocation bureaus en internationale bedrijven, en doen we altijd een grondige achtergrondcheck bij potentiële huurders. King Housing staat voor een betrouwbare, professionele, proactieve en enthousiaste dienstverlening. Daarnaast verzorgen wij op verzoek het technische beheer tijdens de gehele huurperiode.

BEDRIJVEN

King Housing vindt geschikte huisvesting voor uw werknemers en/of cliënten voor een tijdelijk of langdurig verblijf.

VOOR BEDRIJVEN

Verbind je aan King Housing en krijg als eerste exclusief toegang tot het nieuwste aanbod van huurwoningen.

Tot op heden is onze klanttevredenheid onberispelijk hoog, we scoren 5.0 uit 5.0 gebaseerd op 20 Google-reviews, het is een fantastisch begin en we zijn er trots op !

5 stars king housing

Deze jongens zijn geweldig. Als expat, is het vinden van een appartement in Amsterdam een ontmoedigende ervaring. Maar het werd een fluitje van een cent toen ik in contact kwam met King Housing. Hun service ging verder dan andere makelaars bieden.

Nick Carr
Expat

Beste makelaar ooit gehad! Zeer attent, flexibele en eerlijk! A + en zou zeker Ruben en zijn Team aanraden!                                                                        .

Claudia Schoemacher
Verhuurder

Fantastische flexibele service, zowel voor mezelf als blijkbaar de huurders: Ik kreeg enkele zeer positieve feedback van hen. Ik hou ervan dat ze alles verzorgen terwijl ik vin een volledig andere tijdzone zit.

Bas de Jong
Verhuurder
king housing woningverhuur Amsterdam

Maak kennis

Verschillende achtergronden, dezelfde focus: Het vinden van een perfecte match tussen woning en huurder.

King Housing richt zich op het vinden van een (t)huis, door onze jarenlange ervaring in het vastgoed in te zetten bij de bemiddeling tussen verhuurder en huurder. We zijn succesvol door aanbod te kunnen tonen dat nog niet op de markt is aangeboden en daarnaast onze cliënten actief te stimuleren om hun netwerk aan King Housing te verbinden.

null

Mick ten Bosch

Mick

mick@kinghousing.nl

null

Ruben Abrahams

Ruben

ruben@kinghousing.nl

We zijn beschibaar !

Je kan ons telefonisch bereiken : Maandag – Donderdag, 09:30 – 18:00 en op Vrijdag tot 17:00.

king housing woningverhuur Amsterdam

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor verdere vragen, neem rechtstreeks contact op met een verhuurmakelaar of gebruik het formulier.

Adres : Sluistraat 65H, Amsterdam, Telefoon : +31 (0)20 81 008 79, Email : info@kinghousing.nl. Je kan King Housing bereiken tijdens onze openingstijden. Open : Monday – Thursday, 09:30 – 18:00, Friday till 17:00.